+45 76 98 23 00

Beregn pris på trappe

Hos Gør Det Selv Trappen skal det være nemt at gøre det selv. Vi har derfor udviklet en let og hurtig trappe-prisberegner, så det er nemt for dig at beregne prisen på din trappe selv, uden at skulle vente i dagevis på at få fremsendt et tilbud. Brug trappeberegneren til at finde prisen på din gør det selv trappe i træ. En trappe fra Gør Det Selv Trappen leveres direkte til dig, usamlet, men forboret til trin, så det er nemt at komme i gang. Start med at vælge hvilken type trappe vi skal beregne her:

Ligeløbstrappe →

Kvartsvingstrappe →

Halvsvingstrappe →

Beregn pris på ligeløbsstrappe

En ligeløbstrappe er den mest enkle trappetype, der findes. Den består - som navnet antyder - af et helt lige trappeløb uden sving. Ligeløbstrappen er meget brugt i almindeligt husbyggeri, hvor den optager mindst plads i boligen. En ligeløbstrappe kan fx. placeres langs en væg og dermed give det mindst mulige indgreb i plantegningen.

I vores smarte prisberegner kan du beregne pris på ligeløbstrapper i træ, som leveres direkte hjem til dig - forboret og klar til at du selv kan montere. Du kan fx. vælge at beregne pris på en lukket ligeløbstrappe med stødtrin imellem hvert trappetrin. Den lukkede trappe har bl.a. den fordel, at du får mulighed for at få opbevaringsplads under trappen.

Eller hvis du ønsker en mere åben og 'let' trappe med masser af luft, kan du beregne en åben ligeløbstrappe uden stødtrin. Den åbne ligeløbstrappe passer godt til en placering midt i rummet, eller hvis du ønsker et lettere look til trappen langs væggen.

Beregn pris på kvartsvingstrappe

Kvartsvingstrapper har et sving på 90 grader, og er et ideelt valg til mange boliger, fx. hvor det er muligt at placere en trappe i hjørnet af et rum. Kvartsvinget gør det som oftest lettere at komme ind og ud af trappen, og nemmere at følge den naturlige ganglinje i huset. Kvartsvingstrapper kan konstrueres i et utal af design, hvilket gør denne trappetype til et oplagt valg i mange huse.

Du kan bruge prisberegneren herover til at beregne prisen på en kvartsvingstrappe til dit hjem eller byggeprojekt. Ved at indtaste en række mål (hul, længde og højde), kan du beregne prisen inklusive diverse dele, som fx. gelænder/håndliste, træsort, overfladebehanding og mæglertype. Med prisen på en kvartsvingstrappe i hånden kan du nemt bestille din Gør Det Selv Trappe til levering hjemme hos dig. Vi leverer en trætrappe i topkvalitet - du samler selv efter den udførlige vejledning og sparer mange penge.

Beregn pris på halvsvingstrappe

En halvsvingstrappe er den klassiste trappe, som snor sig 180 grader 'rundt om sig selv' og som kræver mindst mulig plads i rummet. Halvsvingstrapper bruges ofte i almindelige boliger, samt i større etageejendomme, hvor de bruges som opgangstrappe mellem de enkelte etager. Hos Gør Det Selv Trappen kan du beregne prisen på en halvsvingstrappe til dit projekt ved at bruge vores smarte prisberegner, som hurtigt giver dig en pris ved indtastning af nogle få oplysninger.

Der er en række elementer der har betydning for prisen på en halvsvingstrappe fra Gør Det Selv Trappen, og udover trappens form og design, er det bl.a. valget af materialer til både trappetrin, gelænder, balustre mm. Et meget brugt materiale til fremstilling af trapper er fyrretræ, som er let at forarbejde, og gunstigt i pris. Prøv selv de forskellige elementer når du beregner prisen på din halvsvingstrappe herover.