Velkommen til Gør det selv trappen

Når du vælger Gør det selv trappen får du selvfølgelig den samme topkvalitet, som på vores andre specielle fremstillede trappemodeller. Den eneste forskel er, at udvalget er en anelse mindre samt at det dig er selv der står for opmålingen samt montage af trappen.

Gør det selv trappen er naturligvis produceret efter mål.

Træsorter

Gør det selv trappen kan fås i forskellige træsorter. Vanger kan vælges som fyr eller hvidlakeret. Trin kan bestilles i stavlimet eg, bøg og ask, mens fyr fås i hele stave.

Alle råmaterialer er naturligvis af den bedste kvalitet. Træet er ovntørret til 8 -10%. Ønskes andre træsorter kontakt os for nærmere.

Levering

Gør det selv trappen sælges altid ab fabrik, men vi kan tilbyde at bestille fragten. Kontakt os for nærmere information.

Montage

Gør det selv trappen leveres altid usamlet, men er selvfølgelig forboret til trin mm. Alt hvad der skal bruges af skruer samt afdækningspropper til samling af trappen er altid inkluderet.

Der medsendes montagebeskrivelse, der i detaljer illustrerer, hvorledes trappen skal samles og monteres.

Kvalitet

Vores kvalitetsstyringsværktøjer tilsikrer, at vi konstant arbejder på at øge præcisionen i alt, hvad der har betydning for dig som kunde. Kvaliteten er dokumenteret i vores kvalitetshåndbog.

Hos os er vi kvalitetsbevidste og arbejder konstant på at skabe det bedste arbejdsmiljø- og betingelser for virksomhedens ansatte.

For os er forudsætningen for et godt arbejdsmiljø respekt for miljøet. Vi er derfor miljøbevidste fra valg af råvarer til valg leverandører.

Tilbud / bestilling

Ønsker du at modtage et tilbud på en trætrappe fra Gør det selv trappen, så gå ind under bestil tilbud og vælg den trappetype du ønsker. Hjælp til opmåling samt montage henvises til vejledninger.

Illustration: Detalje af hvid trappe.